Thursday, January 10, 2013

~~Kegemaran Si Ibu

Assalamualikum..

sebelum ni bnyk je citer pasal insyirah kan..
apa kata hari ni cite pasal kegemaran si ibu pulak...

woot woot....
ape dia agaknya?????

makan..?? tu mmg konfem..

ni kegemaran yg memang menghabiskan duit la... haha

kalo bapak insyirah peminat setia gajet... ibu pulak


HANDBEG!!!!!

Sebelum2 ni mmg la suka tapi x la beria mcm kali ni... kegemaran ni start 2012 la kut rasanya...
Before this setakat pakai carlo rino ngan sembonia jela.. yg harga setakat 100- 200 jela.. Paling mahal pon beg sombonia mase hantaran kawen dlm 400 lebih camtu...

Tetiba start masuk 2012 hobi menggila beg ala-ala berjenama start la...tapi xdela beg smpai ribu riban tu.. x mampu mak!!!!.. LV ke Chanel ke tu mmg x mampu la

Starting beli Fossil dlu.. Ade 2 beg fossil.. hehe satu beli kat Rose.. kwn blogger ku.. mesti ramai yg kenal kan... Rose skrg kt UK..

Ni beg pertama fossil saya.. Mmg sgt suka beg ni... Tali panjang n nmpak cam chic kan.. warna warni.. kalo pakai cam gaya2 budak skool je

Ni beg yang bli kat rose.. ok sayang nak pakai sbb dia warna putih kan takut kotor...



Lepas tu baru la sy berjinak2 bli beg COACH.. tapi x dela yg ribu2.. Yang dlm lingkungan mampu milik..hahah

Ini beli online. tote bag je.. tapi almaklumlah ye harga beg coach nih.. walaupon x semahal beg jenama lain.. tp mahal la jgk kan...

Yang ni beg paling sy sayang.. paling mahal kut.. kotor sikit jerit i.. yg ni bli kat JPO. MAse ni sy pengaruh skali mak sy bli COACH.. Rasenya setakat ni 2 jela beg coach sy..hehe


Tak puas lg mengulit COACH.. datang pulak henbeg kegemaran baru yg saya gila-gila kan... hahah
sebelum ni sy pakai beg tali panjang je.. tetiba muncul kegemaran baru beg LONGCHAMP..
Simple n cantik kan!!!

Ni beg yg currently sy tgh pakai.. beg ni best sbb boleh lipat dan boleh muat bnyk barang.. hehe sgt2 in love with this beg.. walaupun design dia simple tp i like bnyk bnyk bnyk!!!!

Yang ni LONGCHAMP yg large.. lg besar dari beg pertama sy tu.. kalo td kaler cam maroon ni wrna ebony.. cam dark brown.. ni lom sempat pakai sbb baru beli..

huhu harap2 tahun ni xdela kegemaran handbeg sy ni melampau2.. hahah setakat ni kalo menambah koleksi pon nk tunggu smua lunyai pakai baru bli bru.. en faizul pon geleng je tgk henbeg sy.. tu x campur yg sembonia ngn carlo rino yg lame2 punya ..

entry ni bkn utk menunjuk.. tp saje je nk berkongsi. walaupon beg saya ni x la semahal ade blogger2 lain kan.. tapi bg saya yg bekerja gomen je ni mmg mahal la kan.. hahahah bayangkan dalam tempoh setahun 6 beg ni sy bli... ehem ehem...

k la kalo tak suka x yah baca ye...

wassalam



9 kawan baik hati:

Wan Afzan on January 10, 2013 at 5:54 PM said...

suka gak longchamp hbag. simple jer kan but agak trendy.. mind to share, yang latest tuh brape yer beli?

izyan asimat on January 11, 2013 at 9:59 AM said...

heheh kan.. sy pon suka. Sy bli online sbb susah kan nk cari butik longchamp kat malaysia ni.. sy bli RM520 yang large

aThidEaN on January 11, 2013 at 10:57 AM said...

saya pun mengusung longchamp je ke hulur hilir. itula buat isi buku, isi pampers segala. sgt best
kaler ebony tu cun laaaa

NanyFadhly on January 14, 2013 at 2:40 AM said...

Assalammualaikum,
Saya singgah blog awak yer sis..now sy stay kat paris..ingat nak bisness bag longchamp and harga akan lagi murah from Malaysia..kalau nak..sila pm saya ok?.. thanks. ;)

izyan asimat on January 14, 2013 at 9:48 AM said...

athidean : haah senang nk angkut smua brg.. sumbat je dlm tu muat..heheh

nanyfadhly : wsalam.. yeke nanti sy add ye.. ade fb tak..mcm menarik je..heheh

NanyFadhly on January 14, 2013 at 6:44 PM said...

fb ader.. ni die : nany adifah..try search

NanyFadhly on January 15, 2013 at 5:33 AM said...

Izyan..cane nak pm harga handbag? email ader? sy balik for good bulan 6 nih..awal bulan 6 InshaAllah..lmbt lagi so boleh pk ler if nak beli yg mane..hehehehe.. this is my email : boutiqueadifah@gmail.com

fiszah_pjo on January 15, 2013 at 6:35 AM said...

waaa..cantiknye beg.pzah takde byk pun.selalu usung yg sama je.hahahha

izyan asimat on January 23, 2013 at 11:16 AM said...

nany, yan ade email. nak add fb x boleh la

Post a Comment

 

Designed by Alieff Artwork